U-BT Cluj-Napoca s-a reunit

U-BT Cluj-Napoca este prima echipă din Liga Națională de baschet masculin care a început pregătirile pentru noul sezon competițional. Campioana României s-a reunit joi (10.08), la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

La prima ședință au participat Ousmane Barro, Željko Šakić, Lasan Kromah, Andrei Kalnichenko, Vaidas Kariniauskas, Aleksandar Rašić, Andrei Mureșan, David Vida, Camil Berculescu și Anders Teir. Acestora li s-au alăturat și componenții echipei naționale a României, care au avut zi liberă de la lot. Este vorba despre Kuti Nandor, Giordan Watson, Rolland Torok și Alexandru Olah, respectiv kinetoterapeutul Adrian Resteman.

Nu s-au făcut precizări în acest sens, însă Rasic nu va intra în programul echipei. El a fost operat pentru ruptură de tendon achilian în cursul lunii mai.

Singura absență a fost Henry Domercant. Americanul va ajunge la Cluj-Napoca în cursul zilei de vineri (11.08).

Reamintim faptul că staff-ul tehnic a rămas neschimbat: Mihai Silvășan (principal), Dorin Pintea (asistent), Branko Cuic (team manager), Claudiu Man și Nicolae Foalea (preparatori fizici).

Programul precompetițional al Clujului

– 10/20 august – pregătire pe plan local
– 20 august/2 septembrie – cantonament la Cheile Grădiștei
– 30 august – meci cu BCM U Pitești
– 1 septembrie – meci cu CSU Sibiu
– 7/8 septembrie – Cupa Mureș (participă BC Mureș, BCM U Pitești și încă o echipă)
– 15/16 septembrie – turneu în Ungaria (participă Kormend, Olimpija Ljubljana, Khimik Yuzhne)
– probabil pe 18 septembrie – meci cu BC Mureș

Sezonul 2017/18 demarează în mod oficial pentru U-BT Cluj-Napoca pe 24 septembrie, atunci când se joacă prima manșă din turul al 2-lea preliminar al Basketball Champions League. Returul se joacă două zile mai târziu. Campioana României se va duela cu învingătoarea dublei dintre Bosna Sarajevo și MHP Riesen Ludwigsburg.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.