U-BT Cluj-Napoca se pregătește la Mediaș

U-BT Cluj-Napoca va petrece sărbătoarea Paștelui la Mediaș. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a luat această decizie pentru că în localitatea de pe Someș nu are posibilitatea să se antreneze.

În perioada 19-23 aprilie anul curent se va desfășura Campionatul European de gimnastică. Acest eveniment implică reținerea sălilor Polivalentă A, Polivalentă B, ”Horia Demian”, ”Gheorghe Roman” și Sala LPS din Cluj-Napoca pentru pregătiri.

Potrivit site-ului www.u-bt.ro, echipa ardeleană va rămâne la Mediaș până luni (17.04), după care va pleca la Craiova.

Meciul 3 al seriei cu SCM Universitatea este programat pentru marți (18.04), ora 17:30, fiind transmis în direct la DigiSport.

Dacă va fi necesar, Meciul 4 se va disputa joi (20.04), ora 19:15, tot la Craiova.

Scorul general al seriei este de 2-0 pentru U-BT Cluj. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.