U-BT Cluj-Napoca fără Rasic și Adamovic la Pitești

U-BT Cluj-Napoca s-a deplasat la Pitești, pentru meciul de duminică (26.03), ora 17.00, contând pentru etapa 29 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, fără doi dintre jucătorii străini. Este vorba despre Filip Adamovic și Aleksandar Rasic.

Adamovic a lipsit și la meciul cu Oradea, din etapa anterioară, fiind accidentat în ultimul meci al precedentei confruntări susținute de clujeni, la București. Rasic are o accidentare musculară, staff-ul liderului LNBM optând să-l lase și pe acesta acasă.

”Mergem la Pitești cu gândul doar la victorie, chiar dacă avem probleme de efectiv. Filip Adamović încă nu s-a refăcut de la entorsa suferită la meciul cu Steaua și nu vrem să forțăm, iar Aleks Rašić a suferit o mică accidentare musculară și ne dorim să îl menajăm, pentru a nu se agrava. Va fi un meci greu, însă, cu siguranță, ne dorim victoria, doar cu această mentalitate putem intra în teren!” a declarat Silvășan pentru site-ul www.u-bt.ro.

Astfel, U-BT Cluj-Napoca va miza pe Vaidas Karinauskas, Kyndall Dykes, MaxPustozvonov și Ousmane Barro la capitolul străini. Contingentul de autohtoni este valid pentru partida amintită. Opțiunile la perimetru pentru ardeleni sunt mai puține decât de obicei. Prin urmare, este de așteptat ca tinerii Nandor Kuti și Tudor Gheorghe să beneficieze de mai multe minute în acest joc, dar e posibil și ca tridentul Kariniauskas – Dykes – Pustozvonov să joace mai mult decât ar fi optat antrenorul în condițiile unui lot complet.

Având în vedere că mciul nu prezintă nicio miză pentru echipa sa, e posibil ca Mihai Silvășan să folosească acest meci pentru a experimenta diferite formule de joc mai puțin utilizate la antrenament și meci.

Meciul de la Pitești va fi transmis în direct la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.