U BT Cluj-Napoca – Echipa care revine

U Banca Transilvania Cluj-Napoca a repurtat cea de-a 5-a victorie stagională. Echipa pregătită de către Marcel Țenter are și două înfrângeri. Cert este că în actuala ediție a Ligii Naționale, la meciurile formației de pe Someș nu te plictisești.

Ardelenii au pierdut în prima etapă cu un punct diferență. Apoi, în etapa a 7-a, au cedat la Târgu-Jiu după ce au irosit un avantaj de nouă puncte în ultimele patru minute și jumătate de joc.

La capitolul victorii situația este și mai interesantă. U BT Cluj-Napoca a câștigat trei partide după ce la un moment dat a fost condusă la cel puțin zece puncte pe tabela de marcaj.

În duelurile cu CSU Sibiu și CSM CSU Oradea, din etapele a 3-a și a 4-a, clujenii au revenit de la un deficit de exact 10 puncte pentru a învinge. Ei bine, la meciul cu BCM U Pitești, din deschiderea etapei a 8-a, băieții lui Țenter s-au văzut conduși cu 12 puncte pentru ca în cele din urmă să se impună.

În lista de mai jos găsiți toate meciurile din actuala ediție a Ligii Naționale încheiate cu victoria echipelor care la un moment dat în respectivul joc au fost conduse la cel puțin zece puncte. Remarcăm victoria Sibiului la Galați, galben-albaștrii revenind atunci de la -14 puncte pentru a câștiga cu 14.

Etapa Meci Scor final Diferență maximă
1 BCM U Pitești vs SCM U Craiova 58-64 10 (18-8, minutul 11)
2 SCM U Craiova vs Energia Târgu-Jiu 78-77 11 (18-29, minutul 12)
3 U BT Cluj-Napoca vs CSU Atlassib Sibiu 77-74 10 (16-26, minutul 12)
4 CSM CSU Oradea vs U BT Cluj-Napoca 67-68 10 (53-43, minutul 30)
6 Dinamo București vs SCM U Craiova 83-71 13 (31-44, minutul 19)
7 Phoenix Galați vs CSU Sibiu 64-78 14 (26-12, minutul 10)
8 U BT Cluj-Napoca vs BCM U Pitești 81-77 12 (24-36, minutul 14)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.