U-BT Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în baschetul românesc

U-BT Cluj-Napoca a depășit pe BCM U Pitești, scor 94-84, într-un meci contând pentru etapa 24 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Jocul a avut parte de echilibru, cu precizarea că echipa lui Mihai Silvășan a avut mai mult inițiativa pe tabela de marcaj. Vlad Moldoveanu a adus Clujului un avantaj minim la jumătatea partidei, atunci când a împărțit două aruncări libere pentru a permite ardelenilor să intre la vestiare cu un avantaj de un punct, scor 45-44.

Debutul reprizei secunde a permis ardelenilor să se desprindă, dar argeșenii nu au cedat. Elevii lui Hristu Șapera s-au apropiat la un singur punct cu trei minute înainte de final, dar echipa gazdă a terminat jocul cu un parțial de 12-3.

Mihai Silvășan a ales să joace această partidă fără Aleksandar Rasic, optând pentru ceilalți cinci străini. De asemenea, s-a consemnat revenirea lui Rolland Torok, după absența din etapa precedentă. Piteștiul a jucat în formulă completă.

U-BT Cluj-Napoca are 18-2 la general și obține cea de-a 9-a victorie consecutivă în campionat. Incluzând turneul de Cupa României, echipa ardeleană are o serie de 12 victorii consecutive în sportul cu mingea la coș din țara noastră. Clujul este lider incontestabil al clasamentului.

BCM U Pitești suferă primul eșec în TOP 6 și a 3-a înfrângere consecutivă în deplasare în LNBM. Echipa lui Șapera are 10-10 la general, fiind la egalitate cu Oradea și Timișoara, în lupta pentru locul 4, ultimul care asigură avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului.

În etapa următoare Clujul joacă la Timișoara, iar Piteștiul va evolua la Sibiu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.