U BT Cluj câștigă derby-ul local. U Cluj stabilește un record negativ!

U BT Cluj-Napoca a surclasat pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 95-47, într-un meci desfășurat duminică (22.03), la Sala Polivalentă din Cluj. Meciul a fost controlat de către formația pregătită de către Marcel Țenter, acestea stabilind o performanță rar întâlnită la nivelul primului eșalon baschetbalistic din orice țară.

Formația considerată gazdă a confruntării, U BT Cluj, s-a desprins la 23-14 în primul sfert. A urmat o secvență în care Universitatea Cluj s-a autodepășit fiind egala celei mai lungi rotații din LNBM. Astfel, la pauză scorul era de 43-34. A urmat un act în care elevii lui Țenter și=au dublat avantajul, scorul cu zece minute înainte de final fiind de 65-47.

Sfertul 4 a consemnat un parțial de 28-0 în favoarea gazdelor. Acest parțial a consemnat un record absolut pentru actualul sezon competițional. Este vorba despre numărul minim de puncte marcate de o echipă într-un sfert. U Cluj nu a reușit să modifice tabela de marcaj pe parcursul secvenței a 4-a, astfel încât recordul negativ, deținut de CSU Sibiu, BC Mureș, BCM U Pitești și BC Timișoara, de șase puncte marcate într-un sfert a fost spulberat.

Curtis Millage a avut 16 puncte, 5 recuperări, Nandor Kuti a adăugat 15 puncte, Cătălin Baciu a terminat cu 13 puncte, alți trei jucători având cel puțin 10 puncte marcate pentru învingători. În replică, Brian Burrell a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări, iar Vladzimir Krysevich a avut 11 puncte și 11 recuperări.

După acest meci, U BT Cluj ajunge la 15-8 la general. În schimb, Universitatea Cluj-Napoca are 0-23.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.