Cleveland obține break-ul în deschiderea seriei cu Boston

Cleveland Cavaliers au câștigat Meciul 1 al finalei Conferinței Est din playoff-ul NBA. Campioana în exercițiu s-a impus pe terenul lui Boston Celtics, scor 117-104.

Jocul a fost controlat de către elevii lui Tyronn Lue. Aceștia s-au desprins 11 lungimi pe parcursul primului sfert și au dublat acest avantaj până la pauză. Boston a ratat 11 din primele 14 aruncări din acțiune. Scorul după 24 minute de joc a fost de 61-39, cu mențiunea că avantajul maxim al lui Cavaliers a fost de 26 puncte. În repriza secundă Celtics au redus ușor din deficit, însă nu au avut posibilitatea să răstoarne situația.

LeBron James a avut 38 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive pentru Cleveland. A fost secondat de Kevin Love, autor a 32 puncte (record personal al carierei într-un meci de playoff) și 12 recuperări.

Avery Bradley și Jae Crowder au avut câte 21 puncte, iar Isiah Thomas a contribuit cu 17 pentru Boston.

Cleveland au 9-0 în playoff-ul actualei ediții NBA. Cavs au început precedenta ediție cu 10-0. De notat că alături de campioana în exercițiu și Golden State Warriors (10-0) este neînvinsă în playoff.

Scorul general este 1-0 pentru Cleveland. Meciul 2 se dispută în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în transmisiune directă la Dolce Sport, de la TD Garden.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.