Cleveland Cavaliers s-au calificat în finala Conferinței Est pentru a 3-a oară consecutiv

Cleveland Cavaliers au avansat în finala Conferinței Est. Campioana NBA a învins, scor 109-102, în Meciul 4 al seriei cu Toronto Raptors. Scorul general a fost de 4-0.

Elevii lui Tyronn Lue s-au desprins pe parcursul sfertului al 2-lea, pe fondul unei execuții ofensive deosebite ce le-a adus campionilor 61 puncte pe tabela de marcaj până la pauză. Toronto a încercat să se replieze și a strâns din deficitul de 12 puncte, înregistrat la pauză, dar experiența superioară a lui Cleveland și-a spus cuvântul.

LeBron James a totalizat 35 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, iar Kyrie Irving a adăugat 27 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări și 4 intercepții pentru învingători. În replică, Serge Ibaka a totalizat 23 puncte, DeMar DeRozan a adăugat 22 puncte, 8 pase decisive, iar Cory Joseph a totalizat 20 puncte, 12 pase decisive, 6 recuperări pentru Raptors.

Așadar, în pofida unui final de sezon regulat extrem de modest, formația din Ohio s-a calificat într-o nouă finală de conferință în număr minim de meciuri. Cavs au dispus cu 4-0 la general de Indiana Pacers.

va fi cea de-a 5-a finală de conferință pentru Cavaliers. Ei au avansat în finala NBA în 2007, 2015 și 2016, pierzând finala conferinței în 2009. Cleveland are un titlu NBA, cucerit în 2016.

Toronto Raptors încheie sezonul pentru a 2-a oară consecutiv după o serie cu Cleveland. În sezonul precedent cele două echipe s-au confruntat în finala Estului.

În finala Conferinței Est, Cleveland se duelează cu învingătoarea seriei dintre Boston Celtics și Washington Wizards. Scorul general al acestei serii a devenit 2-2 după ce formația din capitala SUA s-a impus cu scorul de 121-102, în Meciul 4.

LeBron James s-a calificat pentru a 9-a oară în carieră în finala Conferinței Est. Este cea de-a 5-a astfel de prezență pentru el în uniforma lui Cleveland și a 7-a consecutivă, indiferent de numele echipei pentru care a evoluat.

Foto: nba.com/cavs

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.