NBA – Cinci echipe în luptă, patru zile și trei locuri rămase disponibile pentru playoff

Trei echipe se luptă pentru ultimele două locuri disponibile în playoff-ul NBA pe partea de Est, iar două formații se duelează pentru ultimul loc rămas vacant în Conferința Vest a ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2016/17.

Milwaukee Bucks a învins pe terenul lui Philadelphia 76ers, scor 90-82, la distanță de o zi după ce Atlanta Hawks au triumfat pe terenul campioanei în exercițiu. Prin urmare Milwaukee și Atlanta s-au calificat în playoff, urmând să se stabilească de pe ce poziție și împotriva cui vor juca în primul tur eliminatoriu.

Foto: Fernando Medina/NBAE via Getty Images
Lupta în Conferința Est

Indiana Pacers au învins pe Orlando Magic, în deplasare, scor 127-112, ajungând la 40-40. Gruparea amintită se situează pe locul 7 în conferință.

Chicago Bulls au cedat în fieful ultimei clasate, Brooklyn Nets, scor 106-107. În schimb, Miami Heat s-au impus pe terenul lui Washington Wizards, scor 106-103. Astfel, Chicago și Miami au 39-41 la general și se situează pe locurile 8-9 în Est.

Programul celor trei echipe:

Indiana Pacers
– 10 aprilie, deplasare, cu Philadelphia
– 12 aprilie, acasă, cu Atlanta

Chicago Bulls
– 10 aprilie, acasă, cu Orlando
– 12 aprilie, acasă, cu Brooklyn

Miami Heat
– 10 aprilie, acasă, cu Cleveland
– 12 aprilie, acasă, cu Washington

Situația duelurilor directe:

Chicago vs Indiana 2-2
Indiana vs Miami 2-1
Miami vs Chicago 1-2

Indiana este avantajată atât de bilanțul general, cât și de confruntările directe. Pacers pot fi eliminați din playoff numai dacă își pierd ambele jocuri, iar Chicago și Miami și le câștigă. În duelul dintre Chicago și Miami există mai multe variante, însă la o situație de egalitate avantajul va fi de partea lui Bulls.

Lupta în Conferința Vest

Portland TrailBlazers au învins pe Utah Jazz, scor 101-86. Prin prisma acestui rezultat, echipa din Oregon are 40-40 la general și se situează pe locul 8 în conferință.

În schimb, Denver Nuggets nu au jucat noaptea trecută. Gruparea din Colorado are 38-41 la general și ocupă locul al 9-lea în Vest.

Programul celor două:

Portland TrailBlazers
– 10 aprilie, acasă, cu San Antonio
– 12 aprilie, acasă, cu New Orleans

Denver Nuggets
– 9 aprilie, acasă, cu Oklahoma City
– 11 aprilie, deplasare, cu Dallas
– 12 aprilie, deplasare, cu Oklahoma City

Situația duelurilor directe:

Portland vs Denver 3-1

În aceste condiții, Denver poate să urce pe locul 8 numai în cazul în care obține trei victorii din ultimele trei meciuri, iar Portland le pierde pe cele două rămase de disputat. Orice altă variantă avantajează pe Blazers.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.