Chicago face break-ul în seria cu Boston, în condiții speciale pentru Isiah Thomas

Chicago Bulls au reușit break-ul în deschiderea seriei cu Boston Celtics. Este vorba despre o victorie a echipei clasate pe locul al 8-lea în Conferința Est, în fieful ocupantei primei poziții pe aceeași jumătate de tablou. Rezultatul final al meciului de la TD Garden a fost 106-102.

Jocul s-a desfășurat în condiții speciale pentru formația din Boston. Superstarul acestei echipe, Isiah Thomas a jucat în pofida faptului că sora acestuia a decedat cu o zi mai devreme într-un accident rutier. Thomas a fost extremd e tăcut, atât la prezentare, cât și la finalul partidei. El a decis să nu participe la întâlnirea cu mass-media înainte și după acest meci. Isiah a terminat cu 33 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări, Celtics având +12 în cele 38 minue de joc petrecute de acesta pe parchet.

Nu a fost suficient, deoarece Bulls s-au desprins în învingători la capătul unul meci echilibrat în ultimul sfert. Chicago a înscris 32 puncte în ultimele 12 minute, în condițiile în care după primele trei secvențe de joc tabela de marcaj indica egalitatea.

Jimmy Butler a totalizat 31 puncte, 9 recuperări, Bobby Portis a adăugat 19 puncte, 9 recuperări, Robin Lopez a bifat 14 puncte, 11 recuperări, iar Rajon Rondo a terminat cu 12 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și 2 intercepții împotriva echipei alături de care a devenit campion NBA.

Dwyane Wade a revenit pe parchet pentru Chicago Bulls după o accidentare ce l-a ținut departe de teren. În absența triplului campion NBA, „taurii” au recuperat și s-au calificat în playoff. El a totalizat 11 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 2 capace și 2 intercepții.

Al Horford a reușit 19 puncte, 8 pase decisive, 7 recuperări, iar Avery Bradley a terminat cu 14 puncte și 3 intercepții pentru Celtics.

Celălalt meci al zilei din Conferința Est a consemnat victoria lui Washington Wizards asupra Atlantei Hawks. Scorul final a fost de 114-107. Oaspeții au început mai bine și conduceau la jumătatea întâlnirii, dar Wizards au replicat cu un parțial de 38-28, în secvența a 3-a.

John Wall a avut 32 puncte, 14 pase decisive, Bradley Beal  adăugat 22 puncte, 3 intercepții, iar Markieff Morris a terminat cu 21 puncte, 7 recuperări și 4 capace în contul echipei din capitala SUA. Dennis Schroder a replicat cu 25 puncte, 9 recuperări, Paul Millsap a adăugat 19 puncte, iar Tayshaun Prince a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări pentru Hawks.

Foto: www.nba.com/celtics

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.