Chicago bifează al 2-lea break în seria cu Boston

Chicago Bulls, cea de-a 8-a clasată în Conferința Est la încheierea sezonului regulat din NBA, s-a desprins la 2-0 în seria cu câștigătoarea primei poziții în această jumătate de tablou, Boston Celtics. Al 2-lea succes la TD Garden pentru „tauri” s-a consemnat noaptea trecută, scor 111-97.

Formația antrenată de Fred Hoiberg a controlat jocul, desprinzându-se treptat pe tabela de marcaj. Chicago a câștigat toate sferturile: 31-26, 23-23, 32-29, 25-22.

Jimmy Butler a totalizat 22 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive, 4 intercepții și 2 capace, Dwyane Wade a adăugat 22 puncte, Robin Lopez a terminat cu 18 puncte, 8 recuperări, Paul Zipser a terminat cu 16 puncte, Nikola Mirotic a încheiat cu 14 puncte, 7 recuperări, iar Rajon Rondo a terminat cu 11 puncte, 14 pase decisive, 9 recuperări, 5 intercepții pentru învingători.

Isiah Thomas a replicat cu 20 puncte, iar Jae Crowder a terminat cu 16 puncte, 4 pase decisive pentru Celtics.

Scorul general devine 2-0. Seria se mută la United Center pentru următoarele două meciuri. Este încă prematur, dar la ora actuală există posibilitatea ca cea de-a 8-a clasată să o învingă pe prima cu scorul general de 4-0!

Toronto Raptors și Los Angeles Clippers au evitat situații similare. După ce au pierdut Meciul 1 pe teren propriu, ambele au învins în seriile pe care le susțin în primul tur al playoff-ului NBA.

Astfel, Meciul 2 al seriei dintre Toronto Raptors și Milwaukee Bucks s-a terminat cu scorul de 106-100. DeMar DeRozan a totalizat 23 puncte, 7 recuperări, Kyle Lowry a adăugat 22 puncte, 5 pase decisive, 3 intercepții, iar Serge Ibaka a terminat cu 16 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive pentru Raptors. În replică, Giannis Antetokounmpo a totaliat 24 puncte, 15 recuperări și 7 pase decisive pentru Bucks.

Los Angeles Clippers au depășit pe Utah Jazz, scor 99-91. A fost un joc deschis excelent de californieni, care s-au desprins la 11 lungimi, avantaj pe care l-au conservat până la final. Blake Griffin a totalizat 24 puncte, Chris Paul a reușit 21 puncte, 10 pase decisive, iar DeAndre Jordan a terminat cu 18 puncte, 15 recuperări pentru învingători. Gordon Hayward a replicat cu 20 puncte, 6 recuperări pentru Jazz.

Utah a jucat fără Rudy Gobert, accidentat la genunchi în primul minut al Meciului 1.

Scorul general devine 1-1 în ambele serii. Acestea se mută la Milwaukee și Salt Lake City pentru următoarele două confruntări, dar e limpede că cel puțin un meci se va mai juca în Toronto și Los Angeles.

Video: NBA (YouTube)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.