Chasson Randle a semnat cu Real Madrid

Real Madrid a oficializat legitimarea fundașului american Chasson Randle. În vârstă de 24 ani, înalt de 1.88 metri, jucătorul amintit a fost legitimat cu scopul de a acoperi absența lui Sergio Llull, jucător accidentat grav pe parcursul acestei veri.

În sezonul 2016/17, Randle a evoluat în NBDL, pentru New York și Westchester. În 21 partide pentru gruparea din urmă, Randle a avut 20.5 puncte și 3.7 pase decisive pe partidă. Absolvent al universitpții Stanford, Chasson a mai avut o experiență în Europa, alături de CEZ Nymburk, în Cehia.

Foto Gregory Shamus/Getty Images

Astfel, la ora actuală, Real Madrid poate acoperi poziția 1 cu americanul Randle, argentinianul Facundo Campazzo, respectiv cu slovenul Luka Doncic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.