Chalon învinge pe sirenă. Strasbourg e la un pas de a 5-a finală de campionat pierdută în succesiune!

Elan Chalon s-a apropiat la o singură victorie de titlul de campioană a Franței. Finalista FIBA Europe Cup 2017 a învins, scor 71-70, în deplasare, pe Strasbourg IG, în Meciul 3 al finalei din Hexagon.

Strasbourg conducea cu scorul de 68-58 cu cinci minute înainte de final. Chalon a replicat cu un parțial de 11-0 pentru a trece la conducere, iar elevii lui Vincent Collet au replicat cu o pereche de libere în ultimul minut al partidei, transformate de către Paul Lacombe pentru a duce scorul la 70-69 în favoarea gazdelor.

Ambele echipe au irosit câte o posesie în ultimul minut de joc, pentru ca Jeremy Nzeulie a marcat coșul victoriei pentru Chalon. Aruncarea acestuia a fost contestată de doi jucători ai lui Strasbourg! Reușita decisivă s-a consemnat tocmai pe sirena ce a anunțat finalul partidei. Astfel, Chalon a completat un parțial de 13-2 în ultimele cinci minute pentru a obține victoria.

John Roberson a totalizat 20 puncte, Cameron Clark a adăugat 14 puncte, iar Axel Bouteille a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări pentru Chalon. În replică, AJ Slaughter a totalizat 17 puncte, 5 recuperări pentru Strasbourg.

Scorul general a devenit 2-1 pentru Chalon, formație ce a reușit re-break-ul. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Strasbourg, formație aflată la o înfrângere de a 5-a finală de campionat consecutiv pierdută, va găzdui Meciul 4. Acesta se dispută luni (19.06).

Foto: www.lnb.fr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.