Cehia a cucerit titlul continental la U16 feminin în premieră după o finală inedită

Cehia a devenit campioană a Europei la nivel U16 feminin. În finala turneului desfășurat în Portugalia, această echipă a învins formația gazdă cu scorul de 79-55.

Meciul a fost la discreția Cehiei care s-a desprins la 19-7 în primele zece minute de joc. În continuare, diferența a crescut, toate perioadele de joc fiind adjudecate de către formația învingătoare.

Cehia cucerește în premieră medalia de aur la U16 feminin. Avea patru medalii de argint și una de bronz în prealabil. De notat că Republica Cehă a pierdut în finala din 2014 și 2013 la această categorie de vârstă.

Portugalia obține prima medalie din istorie la U16 feminin.

Italia a învins Spania, scor 70-54, în finala mică a Campionatului European U16 feminin – Divizia A. Este a 10-a medalie pentru Italia la acest nivel. Are șase locuri 2 și patru locuri 3, dar niciun titlu continental la U16 feminin.

Belgia, Olanda și Anglia au retrogradat din Divizia A la nivel U16 feminin.

Lituania, Belarus și Suedia au promovat în Divizia A la această categorie de vârstă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.