CE U16 masculin: România vs Belgia 42-64

Echipa națională a României a pierdut partida cu Belgia, scor 42-64, în cel de-al 3-lea meci susținut la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, de la Strumica, Macedonia. Partida s-a desfășurat în cursul zilei de vineri (22.08), cu începere de la ora amiezei.

Tricolorii au rămas mult în urmă pe parcursul primului sfert și chiar dacă în cel de-al 2-lea au redus handicapul la zece lungimi, după pauză belgienii s-au desprins la 20 de puncte cu zece minute înainte de final.

Statistica României în acest meci:

rou

România a pierdut și partida cu Anglia, desfășurată joi (21.08), scor 47-68. Elevii lui Eugen Ilie au o victorie, repurtată în fața Luxemburgului, scor 74-62, în ziua inaugurală a evenimentului. Următorul meci al României se dispută sâmbătă (23.08), în compania Scoției.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.