CE U16 feminin: România vs Luxemburg 70-60

rou

România a repurtat prima victorie la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, de la Tallin, Estonia. Compatrioatele noastre au depățit Luxemburg, scor 70-60. Meciul s-a desfășurat joi (07.08).

Statistica colectivă și individuală a României la acest meci poate fi consultată în imaginea alăturată.

Formația pregătită de către Mădălin Piperea întrerupe seria de patru înfrângeri consecutive, suferite la turneul din Estonia. Compatrioatele noastre au terminat grupa din turneul locurilor 9-17 pe poziția a 2-a.

În continuare, România va juca în turneul locurilor 12-14. Tricolorele întâlnesc Israel (09.08), respectiv Norvegia (10.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.