Cătălin Petrișor a semnat cu Phoenix Galați

Cătălin Petrișor, conducătorul de joc al echipei naționale de baschet masculin a României, a semnat un contract cu Phoenix Galați. Sportivul originar din Focșani sosește după un sezon și jumătate alături de CSM CSU Oradea.

În vârstă de 25 ani, înalt de 1.88 metri, evoluează la poziția 1. El a avut medii de 1.4 puncte, 1.1 recuperări, 1.5 pase decisive și 0.4 intercepții în aproape zece minute pe partidă în ultimul sezon competițional la nivelul Ligii Naționale. De-a lungul sezonului 2016/17, Cătălin a acumulat o bogată experiență internațională, bifând 20 prezențe în cupele europene (Basketball Champions League și FIBA Europe Cup).

Petrișor a fost campion al României alături de CSM CSU Oradea, în 2016. Anterior, Cătălin a evoluat la SCM U Craiova și BC Timișoara.

De notat că Petrișor este cel de-al 2-lea jucător care s-a despărțit la finele sezonului 2016/17 de CSM CSU Oradea și semnează cu o altă echipă. Primul a fost Titus Nicoară, ajuns la BCM U Pitești. Ceilalți care s-a despărțit de bihoreni la finele stagiunii precedente sunt Will Franklin (retragere), Uros Lucic, Sean Denison, Sean Barnette și Dani Tămășdan.

Acesta este primul transfer perfecta de Phoenix Galați în această vară. În prealabil, formația antrenată de Florin Nini a anunțat prelungirea contractelor pentru pivoții Tony Gugino și Marko Pavlovic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.