Cât costă și de unde pot fi achiziționate materiale promoționale ASG 2017

CSU Sibiu împreună cu Andu Sports au pus în vânzare materiale promoționale dedicate All Star Game 2017.

Astfel, fanii care vor ajunge în această perioadă la Sala Transilvania își pot achizționa de la standurile din holul sălii o serie de articole inscripționate cu logoul evenimentului ce va avea loc pe data de 18 februarie.

Un fanion triunghiular costă 15 lei, o eșarfă 25 lei, un tricou 49, un hanorac 129, iar un maieu de joc inscripționat cu numele jucătorilor selecționați la eveniment, 139 lei.

Produsele pot fi achiziționate și online, de AICI.

De menționat că banii strânși în urma vânzării produselor promoționale vor fi investiți în reamenajarea terenului de baschet din Parcul Tineretului din Sibiu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.