Câștigătoarea sezonului regulat în Germania forțată să joace meci decisiv în primul tur al playoff-ului

Brose Baskets Bamberg și Bayern Munchen au avansat în semifinalele Bundesligii germane de baschet masculin – ediția 2016/17. Ambele au terminat seriile din primul tur al playoff-ului cu scorul general de 3-1.

Echipa antrenată de către italianul Andrea Trinchieri a pierdut meciul de deschidere al seriei cu Telekom Bonn, dar a replicat cu trei victorii consecutive. Ultima s-a consemnat marți (16.05), scor 76-67, la Bonn.

În schimb, Bayern Munchen a eliminat pe Alba Berlin după ce a obținut două succese pe teren propriu. Bavarezii au pus capăt seriei cu un break în capitala Germaniei, scor 87-82.

EWE Baskets Oldenburg, club manageria de o femeie de mai bine de 20 ani,  dispus de Medi Bayreuth cu scorul general de 3-1. În pofida faptului că a terminat sezonul regulat pe locul al 5-lea, Oldenburg a controlat seria impunându-se în deplasare în meciul de deschidere. Seria s-a terminat tot marți (16.05), când EWE Baskets a câștigat cu scorul de 94-86.

Cea de-a 4-a serie, care opune câștigătoarea sezonului regulat – ratiopharm Ulm și ocupanta locului 8 – Ludwigsburg, merge în joc decisiv. După ce a pierdut jocul de deschidere, Ulm a replicat cu două victorii, însă Ludwigsburg s-a impus în Meciul 4 cu scorul de 84-76. Astfel, seria va fi decisă în joc decisiv, programat a se disputa la Ulm, joi (18.05).

În semifinale, Brose Baskets beneficiază de avantajul terenului propriu în seria cu Bayern Munchen. În schimb, Oldenburg își așteaptă adversarul.

De notat că playoff-ul din Germania se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri după formula 1-1-1-1-1.

Foto: easycredit-bbl.de

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.