Câștigătoarea sezonului regulat a fost eliminată în primul tur al playoff-ului în Polonia

Surpriză în Polonia. A 8-a clasată la încheierea sezonului regulat a eliminat ocupanta primei poziții. Energa Czarni Slupsk a învins Anwil Wlocklawek cu scorul general de 3-2!

Meciul 5, decisiv, s-a desfășurat pe terenul câștigătoarei sezonului regulat, a fost câștigat de Slupsk cu scorul de 67-62.

Chavaughn Lewis a totalizat 23 puncte, 4 pase decisive, alți trei jucători bifând peste 10 puncte pentru învingători. Replica a venit de la Pawel Leonczyk, autor a 12 puncte, iar Kacpe Mlynarski a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări pentru Anwil.

Seria a avut o desfășurare cu răsturnări de situație. Energa a învins în deplasare, scor 82-72, în partida de deschidere. Apoi, Anwil a triumfat de două ori, o dată acasă și o dată în deplasare, la diferențe de 2 și 3 puncte, pentru a trece în avantaj, scor general 2-1. Czarni a câștigat Meciul 4, scor 83-76, pentru a forța decisivul.

Anwil a câștigat sezonul regulat cu un bilanț de 25-7, având un plus de două victorii față de Stelmet Zielona Gora, campioana în exercițiu a Poloniei. În schimb, Energa Czarni a ocupat locul 8 cu un bilanț de 19-13 la general.

Celelalte serii ale primului tur din playoff au fost adjudecate de ocupantele locurilor 2, 3 și 4. Este vorba despre Stal Ostrow (oaspetele lui CSM CSU Oradea la memorialul Antonio Alexe 2016) și Torun (fosta echipă a lui Sean Denison și Will Franklin), ambele cu 3-0 la general, respectiv Stelmet Zielona Gora (campioana și fosta echipă a lui Vlad Moldoveanu) cu 3-1.

În semifinale se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Torun se duelează cu Energa Czarni, iar Zielona Gora cu Stal Ostrow.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.