Carmin Popa a demisionat din funcția de antrenor al echipei U Cluj-Napoca

Carmin Popa nu mai este antrenorul echipei Universitatea Cluj-Napoca. El a demisionat din funcție în cursul săptămânii precedente, dar a promis să fie alături de echipă în partida susținută de ardeleni la Târgu-Jiu, în etapa a 18-a, pierdută cu scorul de 68-91. 

DSC_5001

„Am demisionat din funcția de antrenor al echipei în cursul zilei de joi (n.r. 5 februarie). Decizia am luat-o cu scopul de a mă proteja pe mine și de a-mi proteja munca. Nu doresc să comentez mai mult pe seama celor întâmplate în cadrul secției de baschet a clubului” ne-a declarat Carmin.

El se desparte de echipa alături de care a promovat în primul eșalon baschetbalistic al României în sezonul competițional 2013/14. La cârma echipei ardelene, Carmin Popa nu a reușit să obțină nicio victorie în Liga Națională în condițiile în care clubul nu a fost pregătit din punct de vedere financiar pentru a face față la acest nivel. Actualmente, U Cluj-Napoca are 0-17 la general, cu șanse minime de a evita retrogradarea.

Acesta este cel de-al 3-lea antrenor care nu termină sezonul 2014/15 cu echipa alături de care l-a început. Primii doi au fost Dorin Pintea (devenit secund la U BT Cluj-Napoca după revenirea lui Marcel Țenter), respectiv Srecko Sekulovic (înlocuit cu Audrius Prakuraitis la BC Mureș). Spre deosebire de ceilalți doi, Carmin Popa este primul care alege să demisioneze din funcție.

Până la această oră clubul din Cluj nu a anunțat nimic în legătură cu această situație. Rămâne de văzut cine va prelua echipa.

Primul meci oficial fără Carmin Popa pe banca tehnică pentru U Cluj-Napoca se va desfășura joi (12.02), la Sala Horia Demian, în compania lui BC Mureș.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

7 comentarii On Carmin Popa a demisionat din funcția de antrenor al echipei U Cluj-Napoca

  • Haos, debandada si prostie crasa, cam asta este tot ce a mai ramas din „adevaratul” „U” si asta pe langa grozavii suporteri de „internet” care nu stiu cum arata mingea sau terenul dar sunt a totstiutori si buni cunoscatori!

  • Adevarul e că nici nu a avut cu cine și nici cu ce…Totuși a promovat echipa în prima ligă.

  • aceasta echipa sincer nu ma reprezinta,nu are deloc mentalitate,darzenie,implicare, tot ce trebuie ca sa castigi un meci…sincer nu stiu de ce s-a mai infintat ,cred ca este spalare de bani, puteau bine mersi sa de-a bani la sectia de baschet fete sau handbal fete,echipa cu un trecut si cu un impact mai mare din partea fanilor,restul este can-can

    • Echipa asta nu reprezinta pe nimeni si nimic, cat despre promovare…. asta este alta poveste, daca ar fi fost sala plina probabil ca altul ar fi fost rezultatul, dar cu sala goala……

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.