Carmelo Anthony a trecut la OKC Thunder, potrivit presei americane

Carmelo Anthony a fost transferat la Oklahoma City Thunder, notează mai multe publicații nord-americane în cursul zilei de sâmbătă (23.09). Jucătorul amintit a cerut conducerii clubului New York Knicks să îl transfere la altă echipă până la startul presezonului NBA.

Potrivit jurnalistului Adrian Wojnarowski, de departe cea mai credibilă sursă din lumea baschetului american profesionist, New York îl cedează la Oklahoma City pe Melo în schimbul lui Enes Kanter, Doug McDermontt și a unei opțiuni în NBA Draft 2018.

Anthony trebuie să-și exercite dreptul de a fi transferat, deoarece el deține o clauză în contractul cu Knicks care îi permite să refuze mutarea dacă dorește, chiar dacă el intenționează să se despartă de gruparea din New York. Cert este că jucătorul care a strâns deja zece prezențe la All Star-ul NBA poate fi tentat să joace alături de Russell Westbrook și Paul George.

Rămâne de așteptat confirmarea oficială a mutării. Conferința Vest arată tot mai redutabilă de la o zi la alta.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.