Campioana a pierdut în deschiderea sezonului regulat din Bundesliga germană

S.Oliver Wurzburg a furnizat surpriza începutului de sezon în Bundesliga germană. Formația amintită a depășit campioana în exercițiu și reprezentante acestei competiții în Euroliga masculină, Brose Baskets Bamberg. Rezultatul final a fost de 76-73.

Robin Benzing a totalizat 23 puncte, iar Kresimir Loncar a adăugat 20 puncte pentru formația învingătoare. În replică, Maodo Lo și Daniel Hackett au replicat cu câte 15 puncte fiecare.

Brose Baskets a avut 5/19 la aruncările de trei puncte și a ratat nouă din cele 25 aruncări libere de care a beneficiat în această partidă.

De notat că acest succes vine pentru Wurzburg după dubla cu Istanbul BBSK, din primul tur al FIBA Europe Cup. Germanii au pierdut prima manșă pe teren propriu, scor 62-75, după care au învins în deplasare cu 76-65. Astfel, ei au ratat calificarea cu scorul general de 138-140.

Cu alte cuvinte, Wurzburg a susținut al 3-lea meci oficial în noul sezon competițional la încleștarea cu campioana Germaniei. Acesta a fost primul meci oficial pentru Brose Baskets Bamberg în sezonul 2017/18.

Foto: easycredit-bbl.de

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.