Cameron Rundles a semnat cu Phoenix Galați

Cameron Rundles este noul jucător al echipei Phoenix Galați. Acesta se află la primul contact cu baschetul românesc.

În vârstă de 29 ani, jucătorul înalt de 1.88 metri este fundaș. El sosește de la KB Peja, din Kosovo. Pe parcursul sezonului 2016.17, Rundles a jucat zece meciuri în campionat, respectiv 15 în Liga Balcanică.

El a avut medii de 10.4 puncte, 5.1 pase decisive, 4.1 recuperări și 1.4 intercepții în aproape 24 minute pe partidă în competiția internă. În schimb, a avut 12.4 puncte, 4.1 pase decisive, 2.6 recuperări și 1.6 intercepții în BIBL.

Potrivit clubului gălățean, Rundles a mai jucat în SUA, Marea Britanie, Ungaria, Lituania, Suedia.

Cameron Rundles este cel de-al 2-lea transfer al lui Phoenix Galați în această vară. Primul a fost Cătălin Petrlșor.

De notat că Phoenix a prelungit contractele pentru trei dintre jucătorii străini cu care a încheiat sezonul precedent. Este vorba despre Tony Gugino, Marko Pavlovic și Phillip Miller.

Foto: www.balkanleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.