Calificare în semifinale pentru câștigătoarele sezonului regulat în Italia și Germania

Câștigătoarele sezonului regulat din Italia și Germania s-au calificat în semifinalele playoff-ului din Lega Basket Serie A, respectiv 1.Bundesliga. Ambele au obținut victoriile care le-au asigurat caliicarea în cursul serii de joi (18.05).

EA7 Milano s-a impus, scor 77-62, în Meciul 4 al seriei cu Betaland Capo D’Orlando. A fost cea de-a 3-a victorie consecutivă și a 2-a în deplasare pentru campioana în exercițiu a Italiei. Astfel, seria s-a încheiat cu scorul general de 3-1.

Celelalte două echipe calificate în semifinale sunt Dolomiti Energa Trento și Scadone Avellino. Cea de-a 4-a semifinalistă va fi stalibită între Umana Reyer Venezia și The Flexx Pistoia. Scorul general este de 2-1 în favoarea fostului adversar al CSM CSU Oradea.

În schimb, ratiopharm Ulm a trecut, scor 91-81, în Meciul 5 al seriei cu Ludwigsburg. Scorul general a fost de 3-2 pentru formația care a pierdut doar de două ori în sezonul regulat al Bundesligii germane.

În semifinale, Ulm se duelează cu EWE Baskets Oldendburg, a 5-a clasată la încheierea sezonului regulat. Cealaltă confruntare opune pe Brose Baskets și Bayern Munchen.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.