Calcule. Cum se poate califica România, cu o singură victorie, în fazele eliminatorii ale EuroBasket 2017

România are o șansă să se califice pentru optimile de finală ale EuroBasket 2017. Tricolorii au nevoie de victorie la scor în confruntarea cu Ungaria, programată a se desfășura marți (05.09), ora 20.30, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Șansa echipei antrenate de Marcel Țenter vine după victoria Ungariei asupra Cehiei, în primul meci al zilei de luni (04.09). Astfel, România poate să ajungă la o situație de egalitate în trei dacă învinge Ungaria în confruntarea directă, iar maghiarii și cehii nu mai câștigă niciun meci în grupă.

Iată rezultatele din confruntăril directe ale Cehiei cu Ungaria și România.

România vs Cehia, scor 68-83
Ungaria vs Cehia, scor 85-73

În prezent Cehia are +3 la coșaveraj, Ungaria are +12, iar România are -15.

Așadar, România are nevoie de o victorie la cel puțin 19 puncte diferență în confruntarea directă cu Ungaria pentru a se califica.

Dacă România învinge Ungaria la diferență între 10 și 18 puncte, atunci locul 4 va fi obținut de Cehia.

În fine, dacă România învinge Ungaria la diferență cuprinsă între 1 și 9 puncte sau pierde, atunci calificarea va fi obținută de maghiari.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Calcule. Cum se poate califica România, cu o singură victorie, în fazele eliminatorii ale EuroBasket 2017

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.