@Buzzer – 3 iunie

Suntem în vacanță, dar nu puteam să nu centralizăm pentru voi câteva dintre știrile zilei în baschetul intern și internațional.

Dacă ați citit ceva interesant, știre, interviu, reportaj, pe undeva, lăsați link-ul într-un comentariu pentru a afla și ceilalți cititori.

Lucas Tohătan, jucătorul de 17 ani al celor de la Olimpic Baia Mare, nou promovată în LNBM, a fost convocat la echipa națională de seniori, anunță actualmm.ro. Juniorul a terminat turneul final al Ligii 1 cu medii de 13.6 puncte, 4 recuperări și2 pase decisive.

Nu știu dacă ați observat, dar peste tot se vorbește de jucătorii convocați la națională, însă niciunde nu este o listă completă a acestora. Cred că FRBaschet ar fi avut datoria să publice această listă imediat după ce a trimis email-urile de convocare către cluburi.


U BT Cluj Napoca a câștigat titlul la U13 masculin. Clujenii au învins în finală pe ACS Dan Dacian București. Pe locul 3 s-a clasat BC Slam București, care a învins în finala mică pe BC Laguna București, cu 66 – 57.


Dimitris Itoudis și-a prelungit contractul cu CSKA Moscova până în 2019. Antrenorul grec îi pregătește pe moscoviți din 2014, iar cei 2 ani de ”mandat” a avut un procentaj de 88.9% victorii în meciurile oficiale. În această perioadă el și-a trecut în palmares titlurile în VTB, în 2015, și în Euroligă, 2016.


Spania și-a anunțat lotul lărgit pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro. Pe lista antrenorului sergio Scariolo se regăsesc 6 jucători din NBA, și anume Pau și Marc Gasol, Nikola Mirotic, Ricky Rubio, Jose Calderon și Serge Ibaka. Lista completă, conform eurohoops.com, este: Abalde, Alberto (FIATC Joventut)
Abrines, Alex (FC Barcelona Lassa)
Aguilar, Pablo (Herbalife Gran Canaria)
Calderón, José Manuel (New York Knicks)
Claver, Víctor (Lokomotiv Kuban)
Colom, Joaquim (Unics Kazan)
Díez, Daniel (Unicaja)
Diop, Ilimane (Laboral Kutxa Baskonia)
Fernández, Rudy (Real Madrid)
Gasol, Marc (Memphis Grizzlies)
Gasol, Pau (Chicago Bulls)
Hernángomez, Juancho (Movistar Estudiantes)
Hernangómez, Guillermo (Real Madrid)
Ibaka, Serge (Oklahoma City Thunder)
Llull, Sergio (Real Madrid)
Mirotic, Nikola (Chicago Bulls)
Navarro, Juan Carlos (FC Barcelona Lassa)
Reyes, Felipe (Real Madrid
Ribas, Pau (FC Barcelona Lassa)
Rodríguez, Sergio (Real Madrid)
Rubio, Ricky (Minnesota Timberwolves)
San Emeterio, Fernando (Valencia Basket)
Sastre, Joan (CAI Zaragoza)
Vives, Guillem (Valencia Basket)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.