Cea mai bună prestație stagională pentru Vlad Negoițescu

Vlad Negoițescu a izbutit cea mai bună prestație stagională. Extrema Stelei CSM EximBank București a contribuit din plin la succesul repurtat asupra lui BCM U Pitești, scor 89-74, în etapa a 28-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

În doar 12 minute și 38 secunde petrecute în teren, „Nego” a avut 3/5 la aruncările din interiorul semicercului, 3/4 din afara acestuia, respectiv 2/2 lalinia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 4 recuperări și 2 intercepții, fără posesie pierdută pentru un indice de 20 la eficiență și 13 la +/-.

Negoițescu a reușit recorduri personale stagionale de eficiență, puncte, recuperări defensive și indice +/- în acest meci. Vlad are 19 meciuri jucate în actuala ediție de campionat și contribuie cu 3.1 puncte, 1.2 recuperări și 0.5 intercepții în ceva mai mult de șapte minute pe partidă. El are un procentaj de 67% la două puncte și 50% la trei puncte, respectiv un coeficient de 3.7 la eficiență.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.