Cea mai bună prestație stagională pentru Rade Markovic

Radovan Markovic a înscris cinci coșuri de trei puncte în victoria pe care BC Mureș a repurtat-o la Craiova, scor 97-92. Meciul contează pentru etapa a 29-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Rade a izbutit ceamai consistentă prestație în uniforma lui BC Mureș El a terminat cu 5/6 la aruncările de pe semicerc și 3/4 la linia de pedeapsă. Astfel, sârbul a avut 18 puncte și 15 la eficiență la primul meci televizat al echipei sale după finala Cupei României.

Markovic a ratat o aruncare liberă pentru prima dată în echipamentul actualei vicecampioane a României. Totodată, Radovan a ajuns la un total de 240 coșuri marcate de pe semicerc în baschetul românesc.

Sportivul în vârstă de 35 ani, aniversați pe 11 martie, a terminat cu 13 la +/-, fiind liderul echipei sale la acest capitol. Markovic a bifat 25 minute de joc.

Astfel, Radovan Markovic a stabilit recorduri personale în echipamentul lui BC Mureș la minute, puncte, eficiență, +/- și coșudi de trei puncte.

În șapte partide disputate în actuala ediție de campionat, Markovic are medii de 9.6 puncte, 0.7 pase decisive și 7.1 la eficiență în 19:28 minute. El are procentaje de excepție: 77% la aruncările de două puncte, 41% la trei puncte și 92% la linia de pedeapsă.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.