Bryce Taylor este noul jucător al lui Brose Baskets

Bryce Taylor este noul jucător al campioanei Germaniei. Nord-americanul în vârstă de 30 ani a semnat un acord cu valabilitate pentru următorii trei ani cu Brose Baskets Bamberg.

Taylor sosește de la rivala, Bayern Munchen, pentru care a jucat în ultimii patru ani. El a fost căpitanul bavarezilor în ultimul sezon, atunci când a postat medii de 9.4 puncte, 2.2 recuperări și 1.4 pase decisive în Bundesliga, respectiv 8.5 puncte, 2.2 recuperări și 1.1 pase decisive în EuroCup.

Noul jucător al lui Brose are o experiență de trei sezoane la nivel de Euroligă și medii pe carieră de 7.8 puncte, 3.5 recuperări și 1.0 pase decisive pe partidă.

Jucătorul înalt de 1.95 metri, ce evoluează la poziția 2, a jucat la nivel profesionist pentru Montegranaro (Italia), Telekom Bonn, Alba Berlin, Artland Dragons și Bayern (Germania). El are o experiență de opt sezoane în baschetul european.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.