Brose Baskets este la o victorie de un nou titlu național în Germania

Brose Baskets Bamberg s-au desprins la 2-0 în finala Bundesligii germane. Formația antrenată de Andrea Trinchieri a învins cu scorul de 88-76, pe terenul lui EWE Baskets Oldenburg.

Jocul a fost controlat de campioni. Aceștia au construit un avantaj important pe parcursul primelor 20 minute de joc, grație unor secvențe identice ca scor (24-16 în primul și al 2-lea sfert). Astfel, cu un avantaj de 16 puncte, Brose nu a avut emoții și a controlat situația până la final.

Bamberg a avut 15/25 pentru 60% la aruncările de trei puncte. În aceste condiții a fost imposibil pentru Oldenburg să conteze.

Fabien Causeur a avut 21 puncte, 6 recuperări. El a fost secondat de către Nicolo Melli, autor a 18 puncte (5/5 la trei puncte!), 6 recuperări, iar Janis Strelnieks a terminat cu 14 puncte, 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Brian Qvale a reușit 19 puncte, 4 recuperări, iar Rickey Paulding a terminat cu 18 puncte, 4 pase decisive pentru Oldenburg.

Așadar, campioana în exercițiu se apropie la o singură victorie de un nou titlu național. Bamberg are 2-0 cu break și va avea oportunitatea să închidă seria la următoarea confruntare, pe care o va găzdui în cursul zilei de duminică (11.06).

Campioana Germaniei va obține dreptul de participare în ediția 2017/18 a Euroligii masculine.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.