Brose Baskets Bamberg este campioană în Germania. Va juca în Euroliga masculină!

Brose Baskets Bamberg completează lista echipelor participante în ediția 2017/18 a Euroligii masculine. Formația antrenată de Andrea Trinchieri a devenit campioană a Germaniei după ce a trecut cu 3-0 la general de EWE Baskets Oldenburg în marea finală a Bundesligii.

Similar primelor două încleștări din această serie, Bamberg a controlat situația și s-a impus cu scorul de 76-58. Primele două jocuri au fost adjudecate cu 96-60 și 88-76.

Este cel de-al 3-lea titlu național consecutiv pentru Brose Baskets. Formația amintită a cucerit al 9-lea titlu din istorie, performanță cu care urcă pe locul al 3-lea în ierarhia celor mai titrate echipe din istoria Bundesligii germane, depășind pe Alba Berlin.

De notat că acesta este al 7-lea titlu național pentru Brose din ultimele opt ediții desfășurate în Germania.

Lista completă a participantelor în ediția 2017/18 a Euroligii masculine

Echipe cu contract – Fenerbahce Istanbul, Olympiacos Pireu, CSKA Moscova, Real Madrid, Anadolu Efes Istanbul, Baskonia Gasteiz, Panathinaikos Atena, Maccabi Tel-Aviv, FC Barcelona, Zalgiris Kaunas și EA7 Milano.
EuroCup – Unicaja Malaga.
Liga Adriatică – Steaua Roșie Belgrad.
Liga VTB – Khimki Moscova.
Liga ACB – Valencia Basket.
Bundesliga germană – Brose Baskets Bamberg.

Foto: Foto: easycredit-bbl.de

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.