Brose Baskets a avansat în finala Bundesligii germane

Brose Baskets Bamberg au avansat în finala Bundesligii germane după 3-0 în seria cu Bayern Munchen. Ultimul meci al seriei s-a desfășurat duminică (28.05) și s-a încheiat cu scorul de 76-67.

Un parțial de 22-11, consemnat pe parcursul ultimelor zece minute de joc, a făcut diferența între cele două protagoniste,

Fabien Causeur a totalizat 17 puncte, 7 recuperări, Nikos Zisis a adăugat 14 puncte, 4 pase decisive, alți trei jucători depășind borna 10 la puncte marcate pentru Brose. În replică, Vladimir Lucic a totalizat 19 puncte, 4 recuperări pentru Bayern.

Brose avansează pentru a 7-a oară în ultimii opt ani în finala Bundesligii. Aici, formația antrenată de Andrea Trinchieri se duelează cu învingătoarea seriei dintre Ulm și Oldenburg (1-2 la general).

Campioana Germaniei obține dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.