Brian Roberts a semnat cu Olympiacos Pireu

Brian Roberts este noul jucător al echipei Olympiacos Pireu. El revine în Europa după cinci sezoane petrecute în NBA.

Înalt de 1.85 metri, Roberts a semnat un contract pe doi ani și îl va înlocui pe Erick Green la formația din portul Pireu. Acesta are 31 ani, este fundaș și sosește de la Charlotte Hornets. În 41 meciuri disputate în ultimul sezon, Brian a avut medii de 3.5 puncte și 1.3 pase decisive în liga nord-americană.

Foto: Dylan Buell/Getty Images

Cariera profesionistă a lui Roberts a demarat în Europa. El a jucat pentru Galil Gilboa și Brose Bamberg. Alături de cei din urmă a evoluat la nivel de Euroligă, având 20 meciuri și medii de 10.7 puncte cu 2.3 pase decisive.

Ulterior a trecut în NBA, unde a bifat cinci sezoane, alături de New Orleans, Portland și Charlotte. Are 314 meciuri jucate în liga nord-americană cu medii de 6.6 puncte, 2.3 pase decisive și 1.3 recuperări în 16.6 minute pe meci.

Baskonia Gasteiz a anunțat pe cale oficială faptul că Adam Hanga va rămâne la această formație. Maghiarul a semnat un contract pe trei ani în valoare de 7.5 milioane euro. Hanga a fost cel mai bun jucător defensiv al Euroligii în ultimul sezon competițional.

Khimki Moscova a prelungit contractul lui Alexey Shved. Cele două părți au parafat un acord cu valabilitate pentru următoarele trei sezoane. De notat că jucătorul rus a fost desemnat MVP al sezonului 2016/17 în EuroCup.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.