Bracey Wright este noul coleg al lui Vlad Moldoveanu

Demir Insaat Büyükçekmece, noua echipă a lui Vlad Moldoveanu, a anunțat legitimarea americanului Bracey Wright. Acesta sosește de la Acibadem Universitesi.

În vârstă de 33 ani, Wright este jucător de poziția 2. El măsoară 1.91 metri și poate fi utilizat la poziția 1. Acesta și-a început cariera profesionistă alături de Minnesota Timberwolves, după care a evoluat pentru Florida Flame în NBDL.

Începând din sezonul 2007/08, Bracey evoluează în Europa. El a jucat pentru Aris Salonic, Joventut Badalona, Oostende, Paris-Levallois, Cedevita, CAI Zaragoza, Krasnye Krylia, Hapoel Jerusalem, Pınar Karşıyaka. Acest jucător a evolut în România, alături de Samara și Hapoel, în confruntările cu CSM Oradea din EuroChallenge, respectiv CSU Asesoft Ploiești din EuroCup.

Wright a fost campion mondial de tineret alături de naționala SUA în anul 2004.

De notat că Bracey Wright este unul dintre jucătorii americani care domiciliază în Europa inclusiv pe parcursul verilor.

Büyükçekmece a legitimat deja patru jucători străini pentru sezonul următor. Alături de Vlad Moldoveanu și Bracey Wright, ceilalți doi sunt americanul Erving Walker (poziția 1, provenit de la Strasbourg – vicecampioana Franței), respectiv macedoneanul Vojdan Stojanovski (poziția 2-3, legitimat de la Sevilla – unde a fost coleg cu Emi Cațe).

În Turcia este permisă folosirea a șase jucători străini pe parcursul unui meci.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.