Bozo Djurasovic a semnat cu SCM U Craiova

Bozo Djurasovic este noul jucător al echipei SCM U Craiova. El revine în activitate după un an în care nu a jucat.

Înalt de 2.00 metri, în vârstă de 28 ani, sportivul originar din Bosnia se află la cel de-al 2-lea club din România. El a jucat în sezonul 2013/14 la Steaua CSM EximBanK București. Aici a avut 25 prezențe cu medii statistice de 11.5 puncte, 5.4 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.2 intercepții și 0.7 capace pentru 14.2 la eficiență.

Djurasovic evoluează la pozițiile 3-4, fiind un cornerman. Ținând cont de faptul că formația din Craiova are deja doi jucători clasici de poziția 4 sub contract – Cătălin Burlacu și Milivoje Bozovic, este foarte probabil ca Bozo să fie utilizat cu regularitate pe semicerc, adică în calitate de poziție 3. El este caracterizat de nivelul de combativitate deosebit, fiind memorabile meciurile disputate de acest jucător până la epuizare. De altfel, au fost mai multe cazuri în care Bozo a trebuit înlocuit din cauza epuizării.

Interesant este faptul că Djurasovic și-a prelungit contractul cu Steaua CSM EximBank în vara anului 2014. El a avut o problemă medicală și nu a jucat deloc în sezonul competițional 2014/15. Așadar, el revine în baschetul profesionist după o pauză de un sezon. Pe de altă parte, Bozo va juca în sezonul 2015/16 la echipa alături de care a evoluat fratele acestuia, Nikola Djurasovic în sezonul 2012/13.

De-a lungul carierei, Bozo Djurasovic a jucat pentru Bosna Sarajevo, Giessen 46ers, Polytechnika Halychyna, Takovo Leotar și BBC Monthey, în campionatele Bosniei, Germaniei, Ucrainei, Bosniei, respectiv Elveției.

Acesta este al 4-lea transfer perfectat de Craiova în această vară după Cătălin Burlacu, Vlad Negoițescu și Zlatko Jovanovic. De asemenea, echipa craioveană a prelungit contractele pentru Cătălin Petrișor, Djordje Micic și Milivoje Bozovic.

Noul antrenor al formației alb-albastre este Oliver Popovic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.