Boris Lalovic a semnat cu Sutjeska

Boris Lalovic a semnat un contract cu KK Sutjeska Niksic. Sportivul în vârstă de 36 ani se întoarce în Muntenegru după două sezoane alături de U-BT Cluj-Napoca și altele două alături de CSU Sibiu.

În sezonul 2016/17, Lalovic a avut medii de 10.4 puncte, 3.4 recuperări și 1.3 pase decisive pe partidă. El a jucat 40 meciuri în Liga Națională. Alături de CSU Sibiu, sportivul originar din Muntenegru a obținut locul 4 în ultima ediție de campionat.

Sutjeska a terminat sezonul regulat al ultimei ediții de campionat din Muntenegru pe locul al 4-lea, însă a fost eliminată în primul tur al playoff-ului.

De-a lungul carierei, Lalovic a mai jucat în Serbia, Cipru și Bosnia-Herțegovina.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.