Bojan Hristovski este noul antrenor asistent al Politehnicii Iași

Bojan Hristovski a fost cooptat în staff-ul tehnic al Politehnicii Iași. Macedoneanul în vârstă de 38 ani va activa în calitate de antrenor asistent pentru John Tsirogiannis în următoarea ediție de campionat, pe care moldovenii o vor disputa în Liga Națională de baschet masculin.

Hristovski nu este la primul contact cu baschetul românesc. Ex-iugoslavul a făcut parte din staff-ul tehnic al Energiei Târgu-Jiu în sezonul competițional 2014/15. El a lucrat sub comanda lui Antonis Constantinides, în stagiunea pe care gorjenii au terminat-o pe locul 3 în FIBA EuroChallenge și Liga Națională.

Până la această oră, Poli Iași a anunțat prelungirea contractului pentru Constantin Amărghioalei, respectiv legitimarea a patru jucători străini. Este vorba despre Michalis Liapis (grec, fundaș), Mike Balogun (american, fundaș), Dejan Belic (sârb, pivot) și Sinișa Cvetanovic (croat, pivot).

Rămâne de văzut ce prevede Regulamentul Specific al LNBM pentru sezonul 2017/18. În edițiile anterioare de campiont a fost obligatorie numirea unui antrenor (principal sau asistent) cu cetățenie română. Dacă se va menține această prevedere, este de așteptat ca ieșenii să aibă un al 2-lea antrenor asistent, iar Hristovski va figura în acte, cel mai probabil, sub formă de delegat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.