Bogdan Bogdanovic va fi apt pentru playoff-ul Euroligii

Bogdan Bogdanovic a suferit o accidentare la gleznă în ultimul meci al lui Fenerbahce Istanbul. El a efectuat un RMN la întoarcerea echipei în Turcia după succesul repurtat în fieful lui Brose Baskets.

Rezultatele RMN-ului confirmă faptul că Bogdanovic a evitat cea mai sumbră variantă posibilă în cazul unei astfel de accidentări. El va avea nevoie de repaos pentru o perioadă, lucru nu tocmai îmbucurător pentru antrenorul Zeljko Obradovic, mai ales că jucătorul în cauza a mai absentat o perioadă îndelungată în acest sezon din cauza unei alte accidentări. Vestea pozitivă este aceea că sârbul va fi apt pentru startul playoff-ului Euroligii.

Fenerbahce se situează pe locul 4 în Euroligă și dispune de un avantaj de două victorii față de a 5-a clasată, cu patru etape rămase din sezonul regulat. Turcii vor face tot posibilul pentru a se menține între primele patru, deoarece o astfel de clasare asigură avantajul terenului propriu în sferturile de finală, programate a se desfășura pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

De notat că Fenerbahce resimte în prezent alte două absențe. Este vorba despre fundașul Kostas Sloukas, operat de menisc, respectiv pivotul Pero Antic, a căruit condiție medicală nu a fost făcută publică.

Ultimele patru etape din sezonul regulat se dispută pe parcursul următoarelor trei săptămâni. În perioada 21-24 martie este programată o etapă dublă. Programul lui Fener cuprinde un joc pe teren propriu în compania lui Maccabi Tel-Aviv, urmat de duelul cu Anadolu Efes (din postura de oaspete). În ultimele două etape, galben-albaștrii se duelează cu Real Madrid (deplasare), respectiv FC Barcelona (acasă).

Playoff-ul Euroligii demarează pe data de 18 aprilie și se încheie cel mai târziu pe 2 mai anul curent.

Final Four-ul se va desfășura la Istanbul, în perioada 19-21 mai 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.