Bobby Dixon învinge Cehia în ultima secundă

Bobby Dixon a marcat un coș de trei puncte în ultima secundă a meciului amical dintre Cehia și Turcia, desfășurat mircuri (16.08), la Praga. Rezultatul final a fost de 67-66 în favoarea echipei naționale a Semilunei. Pe sferturi: 21-16, 12-15, 19-17, 15-18.

Reușita conducătorului de joc al lui Fenerbahce Istanbul poate fi urmărită în imaginile alăturate. De notat că de cealaltă parte a absentat Jan Vesely, colegul lui Dixon la campioanaîn exercițiu a Europei.

https://twitter.com/i/web/status/897892306531102721

Cedi Osman a totalizat 19 puncte pentru învingători.

Cehia face pate din grupa României la EuroBasket 2017, programată a se desfășura la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.