Bobby Brown a revenit în Europa după aproape trei ani

Bobby Brown, cel mai bun marcator al sezonului 2012/13 în Euroligă, a disputat primul meci oficial în baschetul european la distanță de aproape trei ani. Americanul a semnat cu Besiktas Istanbul, grupare alături de care va încheia stagiunea 2015/16.

Formația din Istanbul a câștigat la primul meci cu Brown în angrenaj. Rezultatul final al confruntării dintre Besiktas și Usak Sportif a fost de 95-91. Brown a avut 24 puncte, fiind secondat de un alt fundaș scorer, în persoana lui Randy Culpepper, autor a 22 puncte. Remarcabilă a fost replica oferită de Giordan Watson (foto, în roșu). Fostul conducător de joc al Energiei Târgu-Jiu a avut 22 puncte în duelul cu un fost cel mai bun marcator al Euroligii masculine.

bobbyBrown

De notat că Bobby Brown (foto, în alb) a fost câștigat trofeul acordat celui mai bun marcator din Euroligă în sezonul 2012/13, jucând pentru Montepaschi Siena. Ulterior, americanul s-a transferat în China, acolo unde a petrecut următoarele trei sezoane. El a jucat pentru Dongguan / Shenzhen Leopards, fiind unul dintre jucătorii cu experiență în NBA, Euroligă și liga chineză, adică a evoluat în ligile de top de pe trei continente.

După acest rezultat, Besiktas are 11-13 la general și se situează pe locul al 10-lea. În schimb, Usak are 12-12 și se menține pe locul al 8-lea, ultimul care asigură calificarea în playoff. Mai sunt șase etape din sezonul regulat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.