Cleveland ar putea bloca transferul ce îi implică pe Isiah Thomas și Kyrie Irving

26 august 2017

Cleveland Cavaliers ar putea anula transferul ce îl implică pe Isiah Thomas. ESPN notează faptul că jucătorul nu a trecut analizele medicale, motiv pentru care conducerea campioanei NBA din 2016 ia în considerare anularea schimbului de jucători ce îi mai implică pe Kyrie Irving, Ante Zizic și Jae Crowder, respectiv o opțiune în NBA Draft 2018.

Concret este vorba despre o accidentare la coapsă a lui Isiah Thomas.

23 august 2017

Mutare importantă în cadrul Conferinței Est din NBA. Cleveland Cavaliers și Boston Celtics au bătut palma pentru un schimb de jucători. Această afacere îl trimite pe Kyrie Irving de lângă LeBron James, așa cum „Uncle Drew” și-a dorit.

Cavaliers primesc în schimb un alt fundaș de top, în persoana lui Isiah Thomas. De asemenea, campioana NBA din 2016 îi primește la pachet pe Ante Zizic, Jae Crowder, respectiv opțiunea lui Brooklyn Nets din primul tur al NBA Draft 2018.

 

 

 

Pentru ca mutarea să se materializeze este nevoie ca Irving să-și exercite dreptul de a renunțat la clauza prevăzută în contract. Cu alte cuvinte, fără acordul lui Kyrie, această mutare va fi imposibilă. Până la această oră informația oficială lipsește.

Așadar, schimbul îi implică pe doi dintre cei mai importanți fundași din NBA. Vorbim despre doi scoreri, două individualități de excepție. Rămâne de văzut care dintre ei și mai ales care dintre cele două echipe este mai câștigat(ă). Pe de altă parte, rămâne de văzut cât de utilă e mutarea pentru Zizic, unul dintrei cei mai promițători tineri europeni, care tocmai a făcut trecerea în liga profesionistă nord-americană.

Jurnalistul Shams Charania a anunțat această mutare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.