Biletele pentru Final Four-ul Euroligii s-au vândut în 90 de minute!

Euroleague Basketball a anunțat că biletele scoase la vânzare publicului larg pentru Final Four-ul de la Istanbul au fost epuizate în timp record. Evenimentul se va desfășura între 18 și 21 mai 2017.

Potrivit comunicatului oficial, biletele scoase la vânzare pentru publicul larg au fost epuizate în 90 minute. Cele mai multe bilete au fost achiziționate din Turcia, Spania, Grecia, Israel și Germania.

Evenimentul se va desfășura în Sinan Erdem Dome, o sală ce a mai găzduit evenimente baschetbalistice de mare amploare, precum finala FIBA World Cup 2010, respectiv finala Euroligii 2012. Capacitatea sălii este de 14.867 locuri pe scaune.

Organizatorii au anunțat că în continuare se pot achiziționa bilete VIP, de categorie Platinum și Gold, respectiv loje VIP cu capacitate cuprinsă între 9 și 21 locuri.

Au fost reținute câte 800 de bilete pentru fiecare echipă calificată la Final Four. Acestea vor fi destinate pentru suporterii grupărilor care se vor califica la turneul final.

Totodată s-a anunțat că posesorii de bilete pentru Final Four ale căror planuri se vor modifica pe parcurs și nu vor putea asista la mult așteptatul eveniment, vor putea să vână biletul deținut, prin intermediul site-ului www.viagogo.com. Orice altă modalitate de vânzare a biletelor este considerată ilegală.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.