Biletele pentru FIBA EuroBasket 2017 sunt de vanzare si la casele Salii Polivalente din Cluj

Incepand de joi (17.08), au fost puse spre vanzare la casele de bilete ale Salii Polivalente din Cluj-Napoca tichetele de acces la meciurile din cadrul FIBA EuroBasket 2017. Astfel, suporterii baschetului au acum ocazia sa achizitioneze bilete pentru cel mai important eveniment sportiv al anului organizat in Romania si de la casele special amenajate in arena clujeana, nu numai de pe platformele electronice ale cunoscutelor retele EventimMyTicket si BLT.

Pentru a veni in intampinarea publicului, casele de bilete de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vor fi deschise zilnic (inclusiv in week-end), incepand cu ora 11:00 si pana la ora 19:00.Va reamintim ca biletele pot fi achizitionate si on-line, dupa cum urmeaza:

Comanda bilete sau abonamente de pe Eventim – https://www.eventim.ro/ro/artist/fiba-eurobasket-2017-1522/profile.html

Comanda bilete sau abonamente de pe MyTicket – https://www.myticket.ro/eurobasket2017/

Comanda bilete sau abonamente de pe BLT – https://www.blt.ro/eurobasket-2017.html

Totodata, in reteaua MyTicket functioneaza o promotie pentru toti cei care sunt interesati sa achizitioneze un bilet in perioada urmatoare: pentru fiecare bilet cumparat la categoria a 3-a, primesti unul gratuit!

Nu rata ocazia si intra acum in posesia unui bilet la FIBA EuroBasket 2017! Vei fi prezent in tribune la confruntarile “Vulturilor” cu “Gigantii Europei”!

Programul complet al meciurilor din Grupa C, care vor fi gazduite de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 1-7 septembrie 2017, poate fi vizualizat pe https://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/groups

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.