Besiktas a surclasat pe Anadolu Efes în jocul de deschidere al semifinalei din campionatul Turciei

Besiktas Istanbul a câștigat Meciul 1 al semifinalei pe care o dispută în campionatul Turciei, în compania lui Anadolu Efes. Scorul final a fost de 90-72.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, primul sfert încheindu-se cu scorul de 25-22 în favoarea lui Efes. Sfertul al 2-lea a consemnt desprinderea gazdelor. Besiktas a realizat un parțial de 26-8 cu care s-a desprins la 15 lungimi pe tabela de marcaj. Repriza secundă a fost controlată de elevii lui Ufuk Sarica.

DJ Strawberry a totalizat 22 puncte, 4 recuperări, 3 pse decisive, Sertac Sanli a adăugat 15 puncte,7 recuperări, iar Vladimir Stimac a încheiat cu 12 puncte, 6 recuperări pentru Besiktas. Replica a venit de la Dogus Balbay și Thomas Heurtel, autori a câte 15 puncte, iar Derrick Brown a reușit 14 puncte, 9 recuperări pentru Efes.

Scorul general este de 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Următoarea confruntare este organizată tot de Besiktas.

În cealaltă semifinală, Fenerbahce conduce cu 1-0 pe Darussafaka Dogus.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.