Berculescu și Vîrnă, prestații solide în etapa a 3-a din LNBM

Camil Berculescu și Radu Vîrnă au fost cei mai productivi jucători români U23 în meciurile desfășurate sâmbătă (21.10), contând pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Echipele ambelor jucători au învins.

Vîrnă a bifat 16 minute și 22 secunde, perioadă în care a totalizat 13 puncte. El a avut 4/4 la aruncările de două puncte, 1/2 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Sportivul legitimat la SCM U Craiova a adăugat 5 pase decisive, o recuperareofensivă și o intercepție cu o posesie pierdută. El a terminat partida cu un indice de 18 la eficiență. Oltenii s-au impus cu scorul de 103-90.

Berculescu a petrecut 19 minute și 57 secunde în teren la victoria lui U-BT Cluj-Napoca pe terenul lui Dinamo București. El a avut 16 puncte, cu 5/6 la două puncte și 2/4 de pe semicerc. Așadar, a marcat toate punctele sale din acțiune. El a bifat 6 recuperări și 4 pase decisive, cu o intercepție pentru 23 la eficiență. Campioana s-a impus cu 103-44 în capitala țării.

Alte prestații solide ale autohtonilor U23:

Amedeo Casale (Dinamo) – 12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac în 25 minute de joc pentru 7 la eficiență. El a terminat cu 50% la aruncările din acțiune.

Andrei Calenic (Iași) – 10 puncte, 2 recuperări pentru 11 la eficiență. El a avut 5/6 la aruncările din acțiune și a marcat toate punctele din acțiune.

Bobe Nicolescu (Oradea) – 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, fără posesie pierdută pentru 8 la eficiență și 5 la +/-. El a bifat 24 minute pe parchet.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.