Edi Sinadinovic va juca pentru BC Mureș din sezonul următor

edi

Edi Sinadinovic este noua achiziție a echipei BC Mureș. Potrivit informațiilor 24secunde.ro baschetbalistul ex-iugoslav a ajuns la un acord cu ocupanta locului al 3-lea la încheierea sezonului competițional 2013/14.

Sinadinovic a debutat în baschetul românesc alături de BCM U Pitești în partea a 2-a a sezonului recent încheiat. El a ajutat formația pregătită de către Hristu Șapera să se califice în playoff și la turneul final de Cupa României.

Din câte se pare Sinadinovic îl va înlocui pe Goran Martinic. Muntenegreanul are probleme la spate care se pare că îi pot afecta cariera pe termen lung.

Informația nu este oficială, însă este de urmărit momentul în care BC Mureș va anunța legitimarea acestui jucător.

În altă ordine de idei, potrivit informațiilor noastre se pare că Matija Ceskovic se află în discuții cu conducerea lui BC Mureș pentru o eventuală revenire.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.