BCM U Pitești câștigă partida cu SCM U Craiova

BCM U Pitești s-a impus cu 90 – 77 în confruntarea cu SCM U Craiova, ultima a etapei a 9-a a LNBM.

Argeșenii au deschis meciul cu un parțial de 14 – 2 și, cu excepția câtorva minute din sfertul trei, în care Craiova a reușit un run de 8 – 0 și a egalat la 50, au dominat jocul. 

Pentru învingători, Pavel Marinov a terminat cu 24 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Vincent Hunter a avut 13 puncte și 8 recuperări, iar Aleksandar Mladenovic și Vlad Corpodean câte 12 puncte și 5 mingi prinse la panou.

Jamar Abrams a fost cel mai bun jucător al Craiovei, cu 22 puncte și 5 recuperări. Iuri Fraseniuc a avut 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Marko Marinovic și Gregory Dino câte 11 puncte. Fundașul a adăugat 7 pase decisive, în timp ce extrema de forță 6 recuperări.

Piteștiul a marcat 8 coșuri de la mare distanță din 16 încercări și a avut 52% la aruncările din acțiune, cu 10 procente mai mult decât adversarul. În acelați timp a avut 17 posesii pierdute, cu

În urma acestui rezultat, Piteștiul are la un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Craiova ajunge la 3 victorii și 5 meciuri pierdute. Etapa următoare, Piteștiul va întâlni pe teren propriu pe Steaua, iar Craiova va juca la Tg. Mureș.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.