Baskonia Gasteiz i-a prelungit contractul lui Matt Janning

Baskonia Gasteiz a anunțat prelungirea contractului pentru Matt Janning. Americanul a fost recrutat de basci pe termen scurt, însă prestațiile sale, mai ales de la schimbarea antrenorului, i-au convins pe conducătorii clubului să-i prelungească acordul până la finalul sezonului.

În vârstă de 29 ani, Janning este un shooter clasic. El a avut medii de 13.2 puncte cu 10/19 la aruncările de trei puncte în patru meciuri jucate la nivel de Euroligă. În această perioadă Baskonia a câștigat trei din cele patru meciuri disputate și a ajuns la 3-5.

Baskonia a schimbat antrenorul față de startul sezonului competițional 2017/18. Pablo Prigioni a fost înlocuit cu Pedro Martinez. Până la această mutare formația din țara Bascilor nu a câștigat niciun meci în competiția de top a Europei.

Contractul inițial al lui Janning ar fi expirat pe 19 noiembrie.

Foto: www.eurohoops.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.