Baskonia a egalat în semifinala cu Valencia

Baskonia Gasteiz a egalat seria cu Valencia Basket, în semifinalele Ligii ACB. Meciul 2 al acestei confruntări, desfășurat joi (01.06), s-a încheiat cu scorul de 90-70.

Jocul a fost controlat de echipa lui Sito Alonso. Bascii au fost în avantaj pe tot parcursul meciului, însă desprinderea decisivă s-a consemnat un parțial de 24-13.

Ricky Ledo, jucător recent legitimat de Baskonia, a totalizat 24 puncte, 5 recuperări, iar Adam Hanga a adăugat 18 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Romain Sato a reușit 18 puncte, 7 recuperări, iar Antoine Diot a reușit 16 punte, 6 pase decisive 4 recuperări pentru Valencia.

Scorul general a devenit 1-1. Seria se mută la Valencia pentru următoarele două confruntări. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În cealaltă semifinală, Real Madrid conduce cu 1-0 în seria cu Unicaja Malaga.

De notat că Real Madrid, FC Barcelona și Baskonia Gasteiz au contract cu Euroleague Basketball. În schimb, Unicaja Malaga și-a asigurat prezența în ediția 2017/18 a Euroligii prin câștigarea EuroCup. În Euroligă poate să ajungă și Valencia Basket, cu condiția să încheie playoff-ul Ligii ACB mai bine poziționată decât Malaga.

Foto: www.acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.